La nostra actitud és un posicionament

 In News

Vivim un món accelerat, on les coses canvien molt de pressa, sense temps gairebé a digerir i assentar els coneixements. És fàcil caure professionalment en el tobogan de l’especialització, en especialitzacions, una darrera l’altre, la que el moment ens exigeix, per aconseguir viure sempre al dia. Que sigui un tobogan no vol dir que sempre faci baixada; de vegades pot fer pujada i amb revolts traïdors, però després dels quals ens esperi una meta final gloriosa que justifiqui el camí emprès.

Optar per aquesta via té un risc: ens pot fer perdre la visió dels principis generals de la comunicació, dels valors immutables que regeixen la indústria de la persuasió, si no ens hi resistim. Branding Time és una agència que vol mantenir la visió que ha de tenir un bon metge de capçalera: permanentment actualitzat, imbuït de la innovació, de les tendències, dels usos majoritaris que fem de les tecnologies, però amb els sòlids coneixements de la professió, que permeten, que exercir-la no sigui fer de mecànic d’una o altra tecnologia sinó centrar-se en aconseguir benestar i progrés dels nostres clients.

Així ho interpretem a The Branding Time Agency. És una actitud i també un posicionament.

Partim de dos principis fonamentals:

La salut o les malalties comunicatives no existeixen: hi ha clients que o bé tenen salut o bé problemes de comunicació, i això és el que tractem, per curar -o prevenir- els problemes comunicatius d’empreses, i dels responsables que els gestionen. Ens agrada crear i construir identitats que confereixin valor a les marques per tal d’aconseguir els seus objectius.

Especialització vs. generalisme és un fals dilema. Oferim la coordinació d’ambdues visions. Oferim els servei de capçalera per aconseguir la salut i el benestar aplicant les especialitzacions de manera selectiva, supervisada i coordinada. Ens agrada simplificar els complexos problemes que qualsevol organització ha d’afrontar. Ens agrada acompanyar els nostres clients i oferir solucions a mida.

És Branding Time!

Recent Posts